Podzemni motori za krilna dvorišna vrata Erreka Mole (400 kg, 2500 mm)

1.203 Sve cijene sadrže PDV (25%)

ModelMO230
Napajanje (V/Hz)230V/50Hz
Snaga (W) - (A)350W - 1.5A
Stupanj zaštite (IP)67
Maksimalni zakretni moment (Nm)320Nm
Radna temperatura (°C)-20°C / +60°C
Maksimalna dužina vratnog krila (mm)2500mm
Maksimalna težina vratnog krila (kg)400kg
Korištenje (ciklusa / sat)20 cik. / sat
Maksimalna brzina otvaranja do 90° (sec)17 sec
Maksimalni kut otvora (°)110°
Težina pogona (kg)6.5kg
Kondenzator (uF)14uF
Brzina vrtnje (rpm)0.9rpm

2 na zalihi

Opis

Podzemni motori za krilna dvorišna vrata Erreka Mole

Podzemni motor za krilna dvorišna vrata Erreka Mole je uređaj za običnu dnevnu kućnu upotrebu. Samim time je dizajniran da bude jednostavan za postavljanje i održavanje. Sam motor je dizajniran na način da dopušta određene “mane” prilikom postavljanja. Motor za krilna dvorišna vrata Erreka Mole je dizajniran za postavljanje odmah ispod vratiju, u za to predviđene rupe i iskope.

Uz tih rad i jednostavno programiranje, podzemni motor za krilna dvorišna vrata Erreka Mole postaje odličan izbor za gotovo svaku instalaciju. Sa izvrsnim zakretnim momentom od čak 320Nm, podzemni motor za krilna dvorišna vrata Erreka Mole je i više nego konkurentan, kvalitetan i pristupačan proizvod u odnosu na cjelokupnu konkurenciju.

Erreka Mole je elektromehanički pogon prilagođen uporabi u domaćinstvu ili poslovnom okruženju, a struktura je sačinjena kompletno od aluminija i nehrđajučeg čelika. Karakterizira ga glatko otvaranje i zatvaranje, te usporavanje prilikom operacija otvaranja i zatvaranja. Postoji automatska mogućnost samozaključavanja, a također je uzeta u obzir i sigurnost, ugrađenom detekcijom prepreka.

Ovaj pogon je dizajniran za široke kuteve otvaranja vratiju, sve do impozantnih 180°. Osim putem daljinskog upravljača, vrata se mogu otvarati i pomoću tipkala i/ili električnog ključa, kako bi bilo omogućeno čim jednostavnije upravljanje i vrhunska pristupačnost i jednostavnost korištenja.

Dodatne informacije

Težina 6,5 kg
Dimenzije 398 × 328 × 164 mm