Zaštita privatnosti

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno prilikom narudžbe pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala te ono najvažnije: za unaprjeđenje odnosa sa kupcima, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Potpisom na narudžbenici, narudžbom putem weba, narudžbom putem e-maila ili gotovinskom uplatom unaprijed dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u navedene svrhe.


Suglasnost

Kupac je suglasan da mu se društvo Euromatika d.o.o. može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničkom poštom. Te mu također na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi. Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo ukoliko je neophodne poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, a ukoliko više ne želite primati naše materijale dovoljna je pismena obavijest putem e-maila.


Zaštita osobnih podataka

Za sva pitanja u svezi zaštite osobnih podataka možete se obratiti na e-mail:  info@euromatika.com. Euromatika d.o.o. jamči da osobni podaci kupaca neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez prethodne izričite privole kupaca. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.


Uvjeti kupovine i odredbe korištenja odnose se samo na firmu Euromatika d.o.o. Stranica “Uvjeti kupovine i odredbe korištenja” služi jednostavnijem usmjeravanju korisnika ka sigurnoj kupnji.


Link na stranicu Uvjeti kupovine

Link na stranicu Jamstva

Link na stranicu Izjava o sigurnosti online plaćanja

Link na stranicu POTVRDU O SKLOPLJENOM UGOVORU