Uvjeti kupovine i odredbe korištenja – Euromatika d.o.o.

Uvjeti kupovine i odredbe korištenja Euromatika d.o.o. su opći uvjeti kupovine koji vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća ove uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe.

Prihvaćanje općih uvjeta kupovine kupac potvrđuje narudžbom artikala putem potpisane narudžbenice ili internetom.

Zadržavamo pravo na pogrešne navode. U slučaju pogreške mjerodavan je navod operatera. Cijena za jedinicu mjere je konačna cijena u kunama za jedan komad, a uključuje porez na dodanu vrijednost.

Sve slike na WebShopu www.euromatika.com su ilustrativne prirode.

www.euromatika.com je u vlasništvu tvrtke Euromatika d.o.o.

Prodavatelj proizvoda je:

Euromatika d.o.o.
Ulica Franje Tuđmana 20
48260 Križevci.


Kupac je svaki posjetitelj naše stranice www.euromatika.com koji se registrira ili putem e-maila naruči barem jedan proizvod i dostavi nam tražene podatke ili naruči barem jedan proizvod putem potpisane narudžbenice iz kataloga ili drugih izvora.

www.euromatika.com ima pravo na njihovu izmjenu bez prethodne najave.


Naručivanje

Svi proizvodi ponuđeni na našoj stranici naručuju se putem putem weba ili putem narudžbenice iz kataloga.

www.euromatika.com se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama.

Ukoliko www.euromatika.com nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode kontaktirat će kupca i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda i dogovora sa kupcem izvršit ćemo povrat novčanih sredstava.

Naručivanje se vrši naručivanjem barem jednog artikla.


Dostava

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda, te je iskazana zasebno prilikom ispune narudžbe.

Troškove dostave snosi isključivo kupac.

Sve naše pošiljke šaljemo na najjeftiniji način putem HP službe, IN-time, MBE službe, DPD službe, GLS službe 

Euromatika d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost vezano za dostavu proizvoda.


Načini plaćanja

Naše proizvode možete platiti na slijedeće načine:

  • Plaćanjem po primitku Kurirske službe. (Uvjeti), (Uvjeti), (Uvjeti), (Uvjeti), (Uvjeti), 
  • DPD WSPay online plaćanje karticama Mastercard®, Maestro®, Visa® i Diners® (OPIS)
  • Gotovinskom uplatom putem opće uplatnice
  • Internet bankarstvom – po primljenoj uplati šaljemo proizvode na Vašu adresu.

Primjer ispune opće uplatnice

 


Povrat robe

Pravo na povrat proizvoda, koje kupac nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta, kupac ima u roku od 14 kalendarskih dana po primitku pošiljke.

Kupac je dužan snositi troškove, koji nastaju kod vraćanja predmeta nabave.

O namjeri vraćanja kupac nas mora obavijestiti pismeno najkasnije u roku 14 (četrnaest) kalendarskih dana od primanja robe isključivo na kontaktni e-mail: info@euromatika.com

Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljini (internet trgovina) u roku od 14 dana.

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim ako je unaprijed pismeno dogovoreno drugačije.

Za nastale troškove zbog upotrebe van uvjeta poslovanja ne odgovaramo.

Uvjeti kupovine i odredbe korištenja Euromatika d.o.o. također navode da je potrošač odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i operativnost robe.

Proizvodi moraju biti 100% neupotrijebljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži zapakirani sa prozirnim najlonom. U prilogu mora biti kopija računa.

Prodavač će izvršiti povrat cjelokupnog iznosa najkasnije u zakonskom roku od primitka robe na skladište te provjere ispravnosti robe.

U slučaju da niste zadovoljni našom uslugom, odnosno kvalitetom naših proizvoda, imate pravo prigovora u skladu sa čl.10 st.3, Zakona o zaštiti potrošača, NNRH br. 41/2014. Navedeni prigovor pošaljite putem pošte ili putem e-maila: info@euromatika.com

Po članku 74. st. 1 zakona o zaštiti potrošaća NN 41/2014.  Euromatika d.o.o. obrazac o jednostranom raskidu ugovora PDF


Odredbe EU komisije – (MIRENJE)

Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS).

Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS – https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HR      

U slučaju neriješenih prigovora potrošači  mogu rješavati potrošački spor putem tijela za ARPS sukladno Zakonu o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova (NN 121/16) .  EUROMATIKA d.o.o. će u slučaju podnošenja prijedloga za mirenje sudjelovati u postupku pred ARPS tijelom: Centar za mirenje pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 52/I, 1000 Zagreb, Hrvatska,  ili na www.hup.hr


Link na stranicu Zaštita privatnosti

Link na stranicu Jamstva

Link na stranicu Izjava o sigurnosti online plaćanja

Link na stranicu Kolačići

Link na stranicu POTVRDU O SKLOPLJENOM UGOVORU