Smart Home Automation System E-YET433

76 Sve cijene sadrže PDV (25%)

ModelE-YET433
Tip motoraTubularni
Broj kanala2
Voltaža220V
Radna temperatura-40℃/+80℃
Memorija80 daljinskih upravljača
Vrsta kodaRolling kod
Radna frekvencija315MHz/433MHz
Dimenzije120x84x36mm

5 na zalihi

SKU: E-YET433 Kategorija:

Opis

Smart Home Automation System E-YET433

WIFI kontroler je uobičajen u našem svakodnevnom životu, kao što je bežično upravljanje svjetlom, bežično upravljanje vratima, rolo vrata i prozorske rolete.

Koristi mrežu WiFi kontrolera u postojećem domu kako bi vašem pametnom telefonu ili tabletu omogućio otvaranje ili zatvaranje navedenog uređaja putem rada aplikacije u mrežnim uvjetima.

Primjena Smart Home Automation System E-YET433:

Uglavnom se primjenjuje na automatska vrata, automatske prozore, opremu za dizanje, vrata, dizala, industrijske kontrole i sigurnosne industrije i druga polja.

Naš popularni proizvod E-YET433 je dvokanalni kontroler s daljinskim upravljanjem i WIFI kontrolom, s kapacitetom izlaza signala prekidača za uključivanje/isključivanje.

Kontroler je posebno prikladan za automatizaciju vrata, prozora, dizala, kapija, dizala, industrijskih kontrola i sigurnosnih sustava.

Sposoban je kontrolirati kretanje motora naprijed i natrag i druge zahtjeve specijaliziranog programiranja.

E-YET843 nudi niz praktičnih značajki – pružajući kupcima brojne pogodnosti i neprocjenjivu pogodnost.


Glavna konkurentnost sustava za automatizaciju pametnog doma 220v rolling Code cjevastog motora kontrolera 433mhz E-YET433 njegove su karakteristike. Naš daljinski upravljač izrađen je od sirovih materijala koji su prošli stroge testove koje provodi stručno osoblje. Proizvod je napravljen da ima superiorne prednosti. Štoviše, njegov dizajn izgleda jako je naglašen jer IPAK može predvoditi trend u industriji.


Ovdje svjedočite izvrsnom daljinskom upravljaču. Očekuje se da će predvoditi trend u industriji.

U usporedbi s drugim sličnim proizvodima na tržištu, daljinski upravljač može biti vrlo stabilan i dugotrajan kada se primjenjuje u području (poljima) daljinskog upravljanja.

Kombinirajući sve dobre performanse usvojenih sirovina, naš sustav automatizacije pametnog doma  E-YET433 dokazano je primjenjiv u području daljinskog upravljanja.