Solarna sklopiva parking barijera MINI SOLE HERKULES princip uradi sam

221 Sve cijene sadrže PDV (25%)

5 na zalihi

SKU: Solarna sklopiva parking barijera MINI SOLE HERKULES Kategorije: ,

Opis

Solarna sklopiva parking barijera za jedno parking mjesto MINI SOLE HERKULES (čuvar parkinga)

1 Topanova inteligentna parkirna brava za inteligentni daljinski upravljač je inteligentni proizvod specijaliziran za parkiranje automobila, koji može učinkovito spriječiti zauzimanje osobnog parkirnog mjesta od strane drugih vozila i donijeti stvarne pogodnosti parkiranja osobnih automobila. Možete odustati od neugodnosti ručnog zaključavanja parkiranja i jednostavno uživati ​​u visokokvalitetnom životu zahvaljujući visokotehnološkoj kontroli čak i bez vađenja automobila

2 Topanova inteligentna parkirna brava na daljinskom upravljaču primijenila je posebno dizajnirani čip tvrtke Microchip Technology Inc u Americi, najvećih dizajnera i proizvođača u svijetu, što proizvodu donosi veću upravljivost, prenosivost i visoku tehničku kvalitetu.

3 Način samoprilagodbe usvojen je u daljinskom upravljaču, koji ima sposobnost samostalnog učenja u usporedbi s većinom daljinskog upravljača na tržištu. “Self-learning” se može ponoviti u slučaju da je daljinski upravljač neispravan, a da se ne vraća proizvođaču za konfiguriranje. U međuvremenu, primjenjuje se nova generacija načina prihvaćanja, koja može pružiti stabilniji rad, veću osjetljivost, dulji domet daljinskog upravljanja i niže ekološke zahtjeve u usporedbi s ranijim proizvodima.

4 Upotrebljavaju se različite vrste načina opskrbe energijom. Korisnici mogu napuniti bateriju solarnom energijom ili off-line energijom (unutarnja baterija), što proizvod čini trajnijim i ekološki prihvatljivijim.

5 Jednokratna tehnologija oblikovanja tlačnog lijeva primjenjuje se na kalupima, što učinkovito povećava ukupnu intenziju i cjelovitost proizvoda. Proizvod također ima karakteristike jednostavne montaže, lijepog izgleda, čvrste strukture i trajnosti.

6 Napredni nepropusni dizajn u ovoj industriji usvojen je kako bi se postigao uistinu učinkovit vodootporan, što omogućuje da proizvod može biti pušten u rad u bilo kakvim unutarnjim i vanjskim prilikama te pod kišnim i snježnim vremenskim uvjetima.

7 Inovativna dvosmjerna okretna ruka za 180 ° dizajnirana je s automatskim resetiranjem i alarmnim funkcijama. Unutarnja je funkcija dizajnirana za dvostruku zaštitu. Kada je klackalica blokirana 7 sekundi ili je unutarnja struja iznad 5A, sustav će automatski isključiti napajanje kako bi osigurao učinkovitu zaštitu pri radu sigurnosne brave. Nakon uklanjanja vanjske sile, klackalica će se automatski resetirati i nastaviti s radom.

8 Prikazana je funkcija indikacije nestašice struje. Kada napon baterije nije dovoljan, alarm će isprekidano alarmirati kako bi podsjetio korisnika da na vrijeme napuni akumulator. Parkirana barijera je namjenjna za jedno parkirno mjesto te se ne preporučuje za uporabu kao prolazna rampa.

9 Opremljena jedinicom za hitne slučajeve. Ako je proizvod ugašen dok je baterija istrošena ili zbog drugih razloga, specijalno dizajnirana jedinica za hitne slučajeve može se koristiti za ručno podizanje ili spuštanje klackalice za blokiranje.

 ___________________________________________________________________

 • Punjiva velika baterija, čak i punjiva u utičnici
 • Robustna elektro mehanička jedinica
 • Metalno kućište koje odbija vodu, štiti bateriju i mehanizam
 • Nagib upozorenja pokazuje kada je potrebno napuniti bateriju. (Trajanje punjenja približno 10 sati)
 • Ručno upravljanje, na primjer, neispravnost baterije
 • U slučaju neovlaštenog pokušaja ručnog upravljanja aktivira se zvučni alarm (100 db), a nosač se automatski ponovno uključuje
 • Ne zaustavlja nasilno otvaranje
 • Visina se aktivira i deaktivira 75 mm 420 mm
 • 2 infracrvena daljinska upravljača (raspon otprilike 15 m)
 • Podno sidrenje duljine 12,5 cm, pričvršćeno protiv čeličnih vijaka od krađe
 • Dostupni su dodatni daljinski upravljači

**** NAPOMENA:

 • Mini HERKULES barijera je namijenjena samo za 1 parkirno mjesto (čuvar parkinga)
 • Mini HERKULES barijera nije otporna na VANDALIZAM !!!

Možda će vam se također svidjeti…