Motor za klizna vrata BOLT – 500kg/800kg

388465 Sve cijene sadrže PDV (25%)

BOLT 500 BOLT 800
NAPAJANJE (V/HZ)  230/50 230/50 230/50
NAPAJANJE MOTORA (V) DC 24V DC 24V
SNAGA (W) 150 180
SNAGA (N) 12 18
BRZINA MOTORA (r/min) 2000 2000
BRZINA OTVARANJA (m/min) do 20(m/min) do 20(m/min)
MAKSIMALNA TEŽINA VRATA (kg) 500 800
RADNA TEMPERATURA (ºC) -45 / +65 -45 / +65
STUPANJ ZAŠTITE (IP) IP44 IP44
SKU: KLIZNI_BOLT Kategorija:

Opis

BOLT motor sa LED svjetlećom kapom motora 500kg/800kg – Model:2024/5mj ***BRUSHLESS***

 

Najnovija BRUSHLESS automatizacija razvijena za pomicanje kliznih vrata dolazi u dva modela težine do 500 / 800kg za stambenu, komercijalnu ili industrijsku uporabu (800Kg). Elegantan, kompaktan i tih, BOLT je dizajniran za intenzivnu upotrebu uz jamstvo maksimalne pouzdanosti, čak i u nepovoljnim uvjetima. Motor je opremljen mehanizmom za otpuštanje koji se može zaključati kako bi se vratima omogućilo ručno upravljanje u slučaju nestanka struje. Raspon od 24 V može raditi u hitnom načinu rada tijekom nestanka struje pomoću pomoćnih baterija.

Aluminijski lijev kao materijal i zupčanik od bronce recept su za dugotrajan životni vijek. Vrlo brza i jednostavna deblokada sustava.
Smanjena dimenzija motora čini instalaciju pogodnom čak i na mjestima s ograničenim prostorom za ugradnju. Postolje motora podesivo po visini za točnu i jednostavnu ugradnju.


Elementi kita:

  • BOLT motor sa LED svjetlećom kapom motora
  • Kontrolna ploča sa integriranim radio prijemnikom 433,92 MHz
  • Par 4-kanalnih daljinskih upravljača – COPPER
  • Set fotoćelija 180°
  • Bazna ploča
  • Ključevi za deblokadu
  • Sitni montažni pribor


Dodatna oprema:

  • BLINK dodatno svjetleće LED svijetlo – BLINK
  • WiFI prijemnik za upravljanje putem aplikacije – WiFi
  • Zupčasta letva 1m – N2113

 


 

Ovdje ćete naći izbor motora i automatskih sustava za klizna, krilna, garažna, preklopna i sekcijska vrata, tubularne sustave za rolete i rolo vrata, te rampe i barijere za otvorene i zatvorene prostore (parkirališta, garaže, industrijske, uredske i stambene prostore). Sustave visoke kvalitete i funkcionalnosti, te jednostavnosti apliciranja i primjene, u kojima smo usredotočeni na aspekte kao što su dizajn, efikasnost, brzina i preciznost.

Od 2006 nudimo svojim kupcima najbolje proizvode i usluge. Naše pozvode  dizajnira i proizvodi većinu poznatih prednova proizvedena u EU. Smatramo da je certifikacija naših proizvoda od iznimne važnosti kako bi se osigurao siguran rad pod međunarodnim standardima kvalitete, zaštite okoliša i sigurnosti.


Kvaliteta prije svega

Za nas je kvaliteta temeljna pretpostavka, zbog toga se proizvodi odlikuju posjedovanjem najvažnijih certifikata kojima se atestira pouzdanost sustava automatizacije i čvrstina struktura našeg poduzeća.

UNI EN ISO 9001

Međunarodni certifikat sustava upravljanja tvrtkom.

Usmjeren na zadovoljstvo klijenta, točno navodi zahtjeve za ukupnom kvalitetom nekog sustava upravljanja tvrtkom, sa svrhom boljeg organiziranja unutarnje strukture i odnosa s vanjskim čimbenicima, naročito s obzirom na povećanje učinkovitosti usluga koje se pružaju klijentima.

CE

Obavezno europsko samocertificiranje proizvoda koje jamči sukladnost sa zahtjevima sigurnosnih standarda.

CSA

Certifikat koji jamči kvalitetu proizvoda, uz poštovanje posebnih standarda potrebnih za ostvarenje izvoza na sjevernoameričko tržište.

Dodatne informacije

Duljina letve

bez vodilice (samo automatizacija), 3 metra vodilice, 4 metra vodilice, 5 metara vodilice, 6 metara vodilice, 7 metara vodilice, 8 metara vodilice, 9 metara vodilice

Težina vrata

500kg, 800kg

BOLT Upute

Možda će vam se također svidjeti…